Om oss

 

Etter å ha vært ivrige brukere av hengekøyer i flere år, så vi at det var behov for stadig å forsterke eller bytte de hengekøyene vi benyttet. Derfor valgte vi selv å produsere egne hengekøyer med langt høyere kvalitet i forhold til tilsvarende merker, men allikevel til en rimelig pris uten fordyrende mellomledd. 

Hammdock ble etablert i begynnelsen av 2018. Vi fokuserer på kvalitet, brukervennlighet og pris. Hengekøyene er perfekte til alt fra skogsturer, toppturer, strandturer, skiturer, enten du skal ut å fiske eller raste etter en skitur. 

Hengekøyene våre er laget av samme stoff som blir benyttet i moderne fallskjermer. Det gjør at hengekøyene er tynne og lette slik at det er enkelt å ta med på enhver tur, og samtidig tåler mye. Vi er opptatt av utstyret skal være svært enkelt og raskt å sette opp. Det følger derfor med lange solide stropper med 16 festeløkker som gjør at prosessen er enkel og rask slik at du kan nyte naturen mest mulig.

Foreløpig selger vi hengekøyer av størrelsen enkle og doble, myggnetting og regntrekk. Flere produkter er under utvikling og vil bli lagt til nettbutikken fortløpende.